Update over Corona

Beste Sperwersleden,

Na een lange periode waarin we hoorden wat er vanwege het Coronavirus allemaal niet meer kan, hoorden we vandaag dat sommige dingen op sportgebied vanaf dinsdag 28 april weer toegestaan zijn. We zijn heel blij dat er binnenkort misschien weer gesport kan worden bij onze sportclub, maar ook wij zijn natuurlijk heel voorzichtig en nemen geen gehaaste beslissingen.

Voor wie er wanneer weer korfbaltraining is, zullen we volgende week meer over kunnen zeggen. De adviezen van de gemeente zijn leidend en in de komende week staan al wat overleggen gepland. Op basis van die adviezen zullen we concrete plannen kunnen maken. Ook is het de komende week schoolvakantie, daarin wordt normaal gesproken niet getraind. Net zoals bij ons, zullen er bij ouders en kinderen veel vragen zijn over wat verantwoord is. Hoe ga je om met de verschillende leeftijdsgroepen? Wat doen we met/in de kantine? Hoe zit het met afstand tussen trainers en kinderen? Een voorbeeld van wat vragen waarop we eerst antwoorden moeten hebben voordat we weer het veld op kunnen met de kinderen.

We hopen dat het goed gaat met iedereen en kijken er naar uit jullie allemaal weer te zien op het veld. Voorlopig moeten we nog even geduld hebben en slim omgaan met de mogelijkheden die we hebben.

Het Bestuur