Korfbal

Korfbalinformatie

Korfbal is de primaire sport van Sperwers en heeft binnen onze vereniging dan ook de meeste leden. Onze ploegen spelen zowel wedstrijdkorfbal als breedtekorfbal, waardoor er voor iedereen een geschikt team te vinden is.

Wedstrijdaanschrijvingen – de wedstrijden per weekend, aangevuld met verzameltijden en opstellingen
Teams – de opstellingen, foto’s en wedstrijdverslagen per team
Trainingen – de trainingstijden en dagen per ploeg
Lid worden – Kijk hier voor alle praktische informatie

KangoeroeKlup – Leuke, verantwoorde en gevarieerde spelvormen voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar die willen starten met korfbal.

 

Train 4 keer gratis mee!

Bij Sperwers willen we jou graag leren kennen en vinden we het belangrijk dat jij ons ook leert kennen. Daarom mag je bij ons 4 keer gratis meetrainen voordat je lid kan worden. Kijk bij de trainingstijden wanneer je een keertje mee kan doen. Bel Willem Kes via 06-44262825 voor meer informatie en het plannen van een proeftraining.

Actueel

Deze opstellingen van de wedstrijdaanschrijvingen worden regelmatig bijgewerkt, zodat altijd de meest actuele opstellingen voor het weekend te zien zijn. De datum en het tijdstip van de laatste update staat bovenaan de pagina aangegeven. Mocht je op het laatste moment bij een ander team in moeten vallen, dan word je ook altijd nog even gebeld door het wedstrijdsecretariaat. Kijk voor de zekerheid vrijdagavond altijd nog even of er iets veranderd is.

Afschrijven

Sta je opgesteld bij een wedstrijd, maar kan je die dag niet? Meld je dan ruim van te voren af bij het wedstrijdsecretariaat. Dat betekent dat je jezelf afmeldt op of voor de donderdag voor een wedstrijd. Het telefoonnummer van het wedstrijdsecretariaat kan je vinden bij contact.

Vervoer

Voor de uitwedstrijden is er altijd vervoer nodig om alle spelers bij de wedstrijden te krijgen. Vooral bij de jeugdploegen is dit iets om niet te vergeten. Zorg er dus allemaal voor dat je regelmatig meerijdt naar jouw wedstrijd of die van je zoon of dochter. Op die manier worden de taken eerlijk verdeeld.