Welkom bij Sperwers!

Leuk dat je onze website bezoekt 🙂

Welkom bij Sperwers! Op deze pagina vind je snel allerlei handige informatie over de website en over de vereniging. Mijn naam is Hubert en ik ben de secretaris van de club, ook korfbal ik in het eerste team. Graag vertel ik je wat over onze vereniging, wat er allemaal te doen is bij Sperwers en hoe je lid kunt worden. 

Sperwers is een club voor jong en oud waar korfbal, tennis, jeu de boules én GoldenSports gespeeld wordt. Welke je ook kiest, we willen dat je je snel thuis voelt bij ons. Daarom heb ik hieronder wat handige informatie voor je neergezet. Heb je daarna nog vragen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via: 

secretaris@sperwers.nl of 06-34313780. 

Stuur me gerust een bericht, ook al weet je niet zeker bij wie je moet zijn. Ik breng je graag in contact met je juiste persoon. 

Hopelijk tot snel! 

Hubert Elbers 

———————————–

Onze accommodatie

De kantine en onze sportaccommodatie ligt aan de Albatroslaan 70, in Rotterdam Charlois. In de winterperiode wordt er voor de korfbalwedstrijden en -trainingen ook gebruikgemaakt van de Reyerparkhal in Ridderkerk. 

Korfbal

Voor de korfballeden is er twee keer per week training en de korfbalwedstrijden zijn in het weekend. Wil je een keer komen kijken of meedoen? Kom gerust een keertje langs en dan kan je zo aansluiten. Als je het me van tevoren laat weten, dan is er zeker iemand die jou (en je ouders) verwelkomt en uitleg kan geven. Klik hier voor de exacte trainingstijden en -locaties. 

Tennis

Op ons complex aan de Albatroslaan beschikken wij over een tennisbaan van kunstgras. Omdat de baan voorzien is van verlichting kan je er ook ‘s avonds tennissen. Hier meer informatie over tennissen bij Sperwers. 

Jeu de Boules

Gezellig in een ongedwongen sfeer een balletje werpen. Dat kan ook bij sperwers. Kijk op onze jeu de boules-pagina voor meer informatie. 

GoldenSports

GoldenSports bij Sperwers houdt in: Wekelijks samen buiten bewegen met een laagdrempelig sportaanbod onder goede begeleiding. Bezoek onze Goldensportspagina. Voor deelname aan GoldenSports kan je per keer betalen en hoef je geen lid te worden van de vereniging. Dit mag uiteraard wel. 

Word lid!

Je kan lid worden van Sperwers door een inschrijfformulier in te vullen en dat ingevuld met een recente pasfoto aan mij te geven of op te sturen. Lees rustig onze aanmeldpagina door voor alle tarieven en extra informatie.

Verder bij Sperwers

Bij Sperwers wordt er gesport, maar daarnaast is het ook heel gezellig. Voor jong en oud worden er bingo’s, sinterklaasviering en allerlei andere activiteiten georganiseerd. Ook is het heel gezellig om in de weekenden gewoon een keertje langs te komen om een wedstrijd te bezoeken. Zeker met een zonnetje is het goed toeven langs de zijlijn. 

Een vereniging wordt natuurlijk draaiende gehouden door vele vrijwilligers. Bij Contacten kan je zien wie er met mij nog meer in het bestuur zit, en vind je de contactgegevens van leden met andere belangrijke functies. 

Ik hoop dat je heel enthousiast geworden bent over Sperwers. We zien je heel graag verschijnen op onze sportvelden of in de kantine.