Grote Club Actie

De Grote Clubactie is een loterij die al ruim 45 jaar het verenigingsleven versterkt. De Grote Clubactie gebruikt het principe van een loterij om het verenigingsleven in Nederland te versterken. Of het nu om sport of cultuur gaat: alle verenigingen mogen meedoen. Jaarlijks halen de deelnemende verenigingen gezamenlijk bijna 9 miljoen euro op, waarvan 80% direct ten goede komt aan het verenigingsleven. Het is daarom ook veel meer dan een loterij.

Ook Sperwers doet mee!

Ook Sperwers draagt zijn steentje bij. Elk jaar in september starten we de actie. Ieder kind van de vereniging krijgt een boekje met daarin lootjes. Het uiteindelijke doel is zoveel mogelijk lootjes verkopen. Dit kan zijn aan familie, maar kan ook aan mensen in de buurt, zoals de buurman of buurvrouw. Eén lot kost € 3,- en daarvan gaat € 2,40 naar Sperwers toe. En wat het nog leuker maakt, voor elk lootje dat verkocht wordt, krijgt het kind € 0,20 cent. Zo kunnen ze een leuk zakcentje verdienen.

Het Superlot, speciaal voor volwassenen!

Niet alleen de kinderen doen mee aan de Grote Clubactie; ook volwassenen kunnen hun steentje bijdragen, in de vorm van een Superlot. Het Superlot wordt verkocht aan bedrijven in de buurt als een soort mini-sponsoring. De koper van het Superlot ontvangt niet 1 lot, maar 50 loten en maakt daarmee meer kans op de prijzen. Eén Superlot kost €150,- en daarvan gaat €120,- naar Sperwers. Dus ook voor de volwassenen een uitdaging om zoveel mogelijk Superloten te verkopen.

Steun Sperwers en koop een lot via de online omgeving (wel zo makkelijk).

Vanaf 18 september starten we weer de actie en kan men clubloten kopen via deze link.