Overzicht sponsoren

Trots presenteren wij hier de sponsoren van RSV Sperwers.​

Wil jij onze mooie club ook sponsoren? Neem een kijkje op onze sponsorpagina of neem contact op met de sponsorcommissie via sponsoring@sperwers.nl.

Clearfreight

Bij ClearFreight begrijpen ze het belang van technologie – nauwkeurige en snelle informatiestroom is een cruciale vereiste om een ​​soepele en voorspelbare vrachtbeweging te garanderen. De technologiestrategie concentreert zich op één platform dat hun wereldwijde activiteiten integreert. Om zo te voorzien in behoeften op het gebied van supply chain zichtbaarheid en beheer.

www.clearfreight.com/

 

Dierencrematorium Het Hoeksche Hof.

Dierencrematorium Het Hoeksche Hof

Huisdierencrematorium ‘Het Hoeksche Hof’ is gelegen in het mooie landschap van het eiland ‘De Hoeksche Waard’ net onder Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Er komt altijd een moment in het leven dat afscheid nemen van een dierbare onvermijdelijk is. Het Hoeksche Hof staat klaar om er samen voor te zorgen dat een waardevolle vriend een waardig afscheid krijgt.

https://dierencrematorium-hethoekschehof.nl/

Steehouwer Finance

Interim Finance Management. Steehouwer Finance helpt u met het oplossen van financiële vraagstukken.

www.steehouwerfinance.nl

Machinefabriek Heezen

Machinefabriek Heezen beschikt over verschillende machines waarmee zij voor u een opdracht realiseren. Het is een echt familiebedrijf en zijn gevestigd in Rhoon.

Machinefabriek Heezen

CTR Logistics

Een box-, reefer- of tankcontainer? CTR-Logistics is de juiste partij om dit voor te vervoeren. Zij zijn voor logistieke partijen het vertrouwde platform en ontzorgen volledig als het gaat om logistieke diensten. Ze staan bekend om de hoge kwaliteit van dienstverlening.

www.ctr-logistics.nl/

 

Timmer- en Aannemersbedrijf M.R. Steehouwer

Timmer- en aannemersbedrijf M.R. Steehouwer helpt u met alle werkzaamheden in en rond het huis of bedrijf.

Email

 

Sportshop.com

Sportshop.com is de online sportspeciaalzaak voor iedereen die gek is op sporten, zich fit wil voelen of gewoon kan genieten van actief bezig zijn. Het brede assortiment, de specialistische producten en de sportieve service zijn zomaar een paar punten die bij hen uiterst belangrijk zijn.

www.sportshop.com/

Gerlach

Gerlach is een toonaangevende douane expediteur welke klanten adviseert over alle zaken op het gebied van Douane gerelateerde vraagstukken. Zij verzorgen de in- uit en doorvoeraangiftes. Tevens hebben ze een adviesfunctie en helpen bedrijven bij het aanvragen van diverse douane gerelateerde vergunning.

www.gerlachcs.nl

Rotterdam Sport Support

Rotterdam Sportsupport staat voor de kracht van sportverenigingen en hun bijdrage aan een beter Rotterdam. Wij gaan voor een stad waar iedereen sportief en maatschappelijk kan meedoen. Rotterdam Sportsupport kent de lokale situaties en ondersteunt, stimuleert en faciliteert de Rotterdamse breedtesport met experts en toonaangevende programma’s.

www.rotterdamsportsupport.nl/

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is een non-profit organisatie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen in Nederland. De VriendenLoterij steunt goede doelen, culturele instellingen én ruim 3.500 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

www.vriendenloterij.nl.