Clubprofiel

RSV Sperwers is een sportvereniging in de Rotterdamse wijk Charlois. Op ons complex wordt vooral gekorfbald maar we hebben ook tennis- en jeu-de-boulesleden. De vereniging is opgericht in 1927. Onze korfballeden vormen samen senioren- en jeugdploegen die uitkomen in zowel het wedstrijdkorfbal als het breedtekorfbal. Met zijn allen werken we hard om steeds beter te gaan korfballen maar desondanks staat gezelligheid boven alles. Sperwers is dan ook een echte familievereniging waar iedereen met open armen wordt ontvangen.

Sportplus

Sinds 2012 is Sperwers een Sportplus vereniging. Dit houdt in dat we niet alleen sport aanbieden aan onze leden, maar dat we ons ook actief inzetten voor Onderwijs, Gezondheid en voeding en Doelgroepen. We bieden naast het sporten diverse activiteiten aan die binnen deze thema’s passen en onze leden en onze omgeving positief be√Įnvloeden. Lees verder over onze Sportplus vereniging.

Schoolsportvereniging

RSV Sperwers is ook een schoolsportvereniging, wat inhoudt dat we de korfbalsport aanbieden op verschillende basisscholen in onze omgeving. Kinderen op deelnemende basisscholen krijgen op school eerst een aantal kennismakingstrainingen, waarna ze kunnen beslissen of ze door willen gaan met de korfbalsport. Na deze trainingen op school, gaan ze dan verder op ons eigen veld en gaan ze wedstrijden spelen.

Privacy beleid

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in onderstaande privacyverklaring voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: secretaris@sperwers.nl

Privacyverklaring

De gedragsregels