Tennis

Op ons complex aan de Carnissedreef beschikken wij over een tennisbaan van kunstgras. Voor slechts € 127,20 per jaar ben je al tennislid en kan er vrijwel onbeperkt een balletje worden geslagen. Omdat de baan voorzien is van verlichting kan dit ook ‘s avonds.

Introducé

Als tennislid kun je het hele jaar gebruik maken van het tennisveld. Laat Rob even weten wanneer je komt en dan wordt de baan voor je gereserveerd. Je bent ook altijd vrij om een introducé mee te nemen, om mee of tegen te tennissen. Is deze introducé echter geen tennislid bij Sperwers, dan vragen we wel een bijdrage van € 5 per keer om bij te dragen aan het onderhoud van de tennisbaan. Dit bedrag kan contant betaald worden aan Leo of overgemaakt worden naar rekeningnummer 2407244 t.n.v. L. Wielaard e/o E. Kievit, onder vermelding van introducé tennis.

Wedstrijden

Er is een interne tenniscompetitie en er wordt regelmatig een rackettoernooi gehouden.Verder spelen we ergens in januari ons jaarlijkse indoortoernooi in Ridderkerk, hier is uiteraard iedereen welkom.

Informatie

Geïnteresseerden kunnen informatie opvragen bij Rob Kievit.
T. 0180-316504
E. tennis@sperwers.nl