Jeu de Boules

Voor iedereen die een potje wil boulen, wordt regelmatig een toernooi gehouden op ons veld. We hebben een geheel nieuw veld met plaats genoeg voor iedereen. Het zijn toernooien in de open lucht en dus zijn de weersomstandigheden wel belangrijk. Soms is een dikke trui aan te bevelen maar ook in de kou is het gezellig toeven bij Sperwers.

 

Hoe, wat en wanneer?

Regelmatig spelen, betekent dat u door de bank genomen, elke veertien dagen bij ons welkom bent. De vaste data kunt u vinden in onze kalender. We spelen van 12.00 tot 16.00 uur en het inschrijfgeld is slechts € 1,50. Er worden vier rondes met steeds wisselende tegenstanders en teamgenoten gespeeld. De gezelligheid staat voorop, daarom zijn de prijsjes die te verdienen zijn ook allemaal hetzelfde! De kantine is open, de koffie is vers en tussen de rondes door, kunt u ook nog iets nuttigen.

In beperkte mate zijn sets ballen te leen bij de club. Als altijd hier een oproep aan een ieder die een ontspannen zondagmiddag wil doorbrengen op ons veld. Je bent van harte welkom, ook al zou je niet zo bekend zijn met deze sport. Bij twijfel of het doorgaat kun je altijd de kantine bellen (010-4801764) na 11.30 uur. Geen gehoor, betekent een afgelasting in verband met slecht weer.