GoldenSports | samen buiten sporten

Wilt u meer gaan bewegen en dit samen met buurtgenoten uit Carnisse doen? Houdt u van buiten sporten en bewegen? Dan is GoldenSports echt iets voor u. Iedereen kan meedoen, ook mensen met lichamelijke klachten. De trainingen zijn goedkoop, veilig en gevarieerd, en worden gegeven door een gediplomeerde trainer.

Bekijk voor foto’s en video’s onze Facebookpagina.

 

Informatie over de trainingen

Bent u 55 jaar of ouder dan kunt u meedoen aan onze GoldenSports-trainingen. Ook als u lichamelijke klachten heeft. Wel is het belangrijk dat u zonder stok kunt lopen. Kom naar het veld en doe mee met de training. U hoeft zich niet van tevoren op te geven en u kunt per training betalen. Op het aanmeldformulier in de kantine geeft u aan welke klachten u heeft en wat uw contactgegevens zijn.

 

 

Kleding

U hoeft geen speciale kleding aan te schaffen. Makkelijk zittende kleding met iets warms voor na de training is genoeg. Sportschoenen zijn wenselijk maar niet verplicht.

 

Begeleiding

De trainingen worden gegeven door gediplomeerd trainer Cees Blok. Het kan voorkomen dat er stagiaires helpen bij de training. De trainers gebruiken aangepaste sport- en spelmaterialen die veilig zijn in gebruik.

 

Kosten

U kunt per keer betalen of een strippenkaart kopen die onbeperkt geldig is. Bij aanschaf van een strippenkaart krijgt u een training gratis. Wanneer u niet meedoet, hoeft u ook niet te betalen.

De kosten bedragen:

  • 1 keer per week € 3,50 per les

Bent u enthousiast en denkt u vaker te komen? Dan kunt u er ook voor kiezen om een strippenkaart te nemen.

  • Strippenkaart 10 keer € 32,50

 

De inhoud van de training

We starten met een gezamenlijke warming-up: we maken de spieren los en werken aan conditie. Daarna doen we drie verschillende activiteiten, 15 minuten balans en coördinatie, 15 minuten spierkracht en lenigheid en 15 minuten sport en spel. We doen steeds verschillende sport- en spelactiviteiten. We sluiten af met een cooling down.

 

 

Na de training

Na afloop kunt of thee of koffie drinken met elkaar.

 

Data en locatie

De training is elke donderdag van 10.00 tot 11.00 uur op het veld van RSV Sperwers (Carnissedreef 8, 3084 NN Rotterdam). We verzamelen in de kantine. Het gehele jaar door vinden de trainingen plaats m.u.v. feestdagen en erg slechte weersomstandigheden. Dit krijgt u doorgegeven van de trainers.

 

Meer informatie over GoldenSports?

GoldenSports is een bewezen beweeginterventie die landelijk opereert. U kunt meer informatie vinden over GoldenSports op hun website: www.goldensports.nl

Vrijwilligers

Ook zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers omdat zij een belangrijke rol spelen bij de training van GoldenSports. Bovendien mogen zij gratis mee sporten! Leuk toch? Wij zoeken gepensioneerde fysiotherapeuten, gymnastiekdocenten en trainers om samen met de GoldenSports-trainer de activiteiten te begeleiden. U kunt u opgeven via: goldensports@sperwers.nl

 

Recente berichten

GoldenSports interview – Cees Blok

Afgelopen week interviewden we Cees Blok, GoldenSportstrainer. Hoe is het met hem en hoe gaan de GoldenSportstrainingen op dit moment. Cees gaf enthousiast antwoord op onze vragen. Lees het interview hieronder.   Ha Cees, Hoe gaat het nu met jou?  Het gaat inmiddels wel weer goed. Door de ziekenhuisopname eind 2020 is mijn conditie wel […]

Posted in GoldenSports, Verslagen | Reacties uitgeschakeld voor GoldenSports interview – Cees Blok

Goldensports jubileum magazine

Dit jaar bestaat GoldenSports 5 jaar! RSV Sperwers feliciteert Leonie Everts en Reinier van Dantzig met deze mooie mijlpaal. Om dit te vieren hebben zij een magazine uitgebracht. Dit is wat zij zelf schrijven over het magazine: “Het maken van dit magazine was een leerzame klus die door de corona langer duurde dan gedacht. We […]

Posted in GoldenSports | Reacties uitgeschakeld voor Goldensports jubileum magazine