KangoeroeKlup

Iedere zaterdagochtend van 10.00 – 11.00 uur vindt bij RSV Sperwers een Kangoeroe Klup training plaats, voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar. Leuke, verantwoorde en gevarieerde spelvormen komen in de training aan bod. Iedereen mag gratis en vrijblijvend vier keer mee doen. Als je het leuk vindt, vragen we aan je ouders of je Kangoeroelid bij Sperwers mag worden. Je mag ook altijd een vriendje of vriendinnetje meenemen.

Binnen en buiten

De spelochtenden gaan altijd door. Als het goed weer is spelen/trainen we lekker buiten. In de winter zijn we in de gymzaal vlak naast RSV Sperwers. We hebben leuke kleurplaten van Jumper, Scoro, Funny en Spurt en we kunnen andere leuke spelletjes doen. We hoeven ons dus nooit te vervelen.

kangoeroe

Lid worden

Je kan KangoeroeKlup-lid worden als je tussen de 3 en 7 jaar bent. Je kunt je opgeven via een speciaal formulier dat je hieronder kunt downloaden of bij de leiding kunt vragen. Lid worden van de KangoeroeKlup kost € 5,50 per maand. Wij geven je dan op bij de korfbalbond als KangoeroeKlup-lid en dan ontvang je een heel mooi T-shirt en een paar keer per jaar de speciale nieuwsbrief.

Wil je graag lid worden? Dan kan je hier gelijk ons inschrijfformulier downloaden.

Waarom de KangoeroeKlup

De KangoeroeKlup is symbolisch gezien de buidel – een veilige en warme plaats – voor de jongste leden. Dit is wat RSV Sperwers deze nieuwe groep wil bieden. Gezien de maatschappelijke ontwikkelingen is het heel belangrijk dat kinderen al jong de kans krijgen in clubverband te bewegen. Met sport- en spelactiviteiten willen wij zoveel mogelijk kinderen kennis laten maken met sport, uiteraard met een vette knipoog naar het korfbal.