Vogeltrek week 17

Vorige week zaterdag was er weer Kangoeroe Klup op Sperwers. Samen met de kinderen van Thor waren er 15 Kangoeroes hard aan het sporten en spelen. Na de training hebben ze gezamenlijk nog lekker fruit gegeten in de kantine. Thor had een thuis programma aan de Albatroslaan, de F, E,G, 2e en 1e speelden thuis. Ons 1e speelde uit bij Conventus, waar het met 8-12 wist te winnen. Hierop werd traditiegetrouw weer geproost! Daarna sloot een gedeelte aan bij het eten op ons sportcomplex gemaakt door Marcel van Thor, het was heerlijk! Zondag hebben ook de tennissers voor het eerst de baan getest en deze is, zonder ballen over het hek, goedgekeurd.

 

 

In de kantine en op het sportcomplex is er ook nog voldoende gebeurd. Zo zijn de instelling voor het alarm veranderd, planken en spiegels opgehangen (de laatste spiegels volgen aankomende week), is het probleem met de riolering verholpen, prullenbakken opgehangen, het bouwmateriaal verwijderd en de clown is geplaatst. Deze wordt aankomende week voorzien van een opknapbeurt door onze onderhoudscommissie. 

 

Donderdagochtend was er ook deze week weer GoldenSports alleen nu voor het eerst onder leiding van een nieuwe trainer: Jacqueline de Vos Burchart. Zij gaat samen met John de trainingen geven. Jacqueline is een oude bekende, zij heeft vroeger ook bij ons gekorfbald. Opnieuw welkom Jacqueline, heel leuk dat je dit bij ons komt doen.

Dit weekend is geen korfbalweekend vanwege de vakantie maar is er dan niets op de Albatroslaan? Zeker wel, er zijn op vrijdag al Koningsspelen geweest van basisschool de Klaver en op zondag wordt er weer getennist en een boule gegooid in onze prachtig nieuwe jeu de boule baan.

Voor iedereen die op vakantie is of gaat veel plezier! Voor iedereen die niet gaat en wel gezellig op de club een balletje wil schieten, wordt er aanstaande donderdag een mini koppelschiettoernooi georganiseerd. Het toernooi is vanaf 20.00u en alleen op 3,5m palen. Uiteraard mag iedereen meedoen, opgeven als koppel kan bij Lindy.