Hi, Haaave you met: Alex Oldenburg

Hi, Haaave you met: Alex Oldenburg

Het doel van de “Hi, haaave you met … ?” blogserie is om nieuwe en bestaande leden van RSV Sperwers op een persoonlijke en informele manier (opnieuw) aan elkaar voor te stellen. Door middel van deze artikelen kunnen leden elkaar beter leren kennen, hun passie delen en een gevoel van gemeenschap en betrokkenheid binnen de vereniging opbouwen. Daarnaast kan deze serie ook dienen als een bron van inspiratie en motivatie voor potentiële nieuwe leden.

In deze blog stelt Alex Oldenburg zich aan jullie voor. Veel leesplezier!

Tekst niet goed leesbaar?

Scroll iets verder naar beneden, dan kan je de tekstuele versie lezen.

 

 

 

Even voorstellen

Hi, ik ben Alex Oldenburg en ben 70 jaar oud. Vanaf 1965 ben ik lid van RSV Sperwers.

Vroeger speelde ik bij Sperwers korfbal, omdat ik het een veelzijdige, familiaire sport vind. Ooit ben ik via schoolkorfbal in aanraking gekomen met Sperwers en ik ben toen gelijk lid geworden. Vroeger vond ik het een uitdaging om zo hoog mogelijk te spelen, maar het omgaan met vrienden was ook erg belangrijk.

Mijn favoriete herinneringen en hoogtepunten zijn de kampweken in Garderen en Loon op Zand en de weekenden in Oostvoorne. Oh en we moeten de diverse kampioenschappen niet vergeten, dat waren ook mooie hoogtepunten.

Lopen en Fietsen

Nadat ik ben gestopt met korfballen, ben ik marathons gaan lopen en tegenwoordig fiets ik op de racefiets en wandel veel. Mijn boodschap/advies aan andere Sperwersleden is:

“Draag je steentje bij om de club gezond te houden. Vele handen maken licht werk.”

Iets waar ik Sperwers nog steeds erg dankbaar voor ben, is het feit dat ik nog steeds goede vrienden uit mijn actieve korfbaltijd heb. Iets wat ik nog steeds koester.