Sperwers-paaskamp 10 tot en met 13 april 2020

Het zijn wonderlijke tijden waarbij de gezondheid van iedereen het allerbelangrijkste is. Zoals jullie zullen hebben begrepen, kan ik daarom niets anders laten weten dan dat het Paaskamp dit jaar echt niet doorgaat. En voor zover iemand nog mocht twijfelen waren Rutte en Grapperhaus gisteren duidelijk: op het moment dat we zouden verzamelen om richting Lunteren te gaan zou dat al een overtreding van de aangescherpte regels zijn.

Voor zover er al is betaald, zal dat bedrag uiteraard worden teruggestort. Of dat in deze tijden heel snel lukt weet ik niet, maar het komt zeker goed.

To slot hoop ik iedereen 22 t/m 29 augustus wel te zien wanneer het kamp in Loon op Zand weer op de agenda staat. Laten we met z’n allen hopen dat de wereld dan weer een beetje normaler is en dat we in ieder geval die week nog op stap kunnen. Zeker nu we allemaal tot 1 juni in huis zitten, lijkt een weekje bos mij echt geweldig!!!

Namens het bestuur van Sperwers en alle leiding,

Renate Barendregt

 


Voor alle nieuwe leden en iedereen die er nog niet van gehoord hebben: met Pasen organiseert Sperwers al jarenlang een kamp voor kinderen van 6 tot en met 16 jaar. De leiding van jouw ploeg is, toen zij jonger waren, mee geweest met zo’n kamp en vond het altijd hartstikke leuk. Daarom gaat een aantal van hen ook mee als leiding tijdens het kamp. Ben je nog nooit mee geweest, dan ken je dus in ieder geval de leiding en een aantal van degenen waar je elke week mee speelt of traint.

Ook dit jaar organiseert Sperwers natuurlijk het bekende Paaskamp. Dit jaar is dat van vrijdagmiddag 10 april tot en met maandag 13 april aanstaande. Natuurlijk hopen we dat je weer mee wilt.

Om je geheugen even op te frissen: we gaan op vrijdagmiddag om 5 uur richting kamphuis De Wildwal in Lunteren en zijn op maandag rond 4 uur weer terug in Rotterdam. Daar tussenin gaan we van alles en nog wat doen zoals zeskamp en natuurlijk een bonte avond, maar heb je natuurlijk ook genoeg tijd om wat met je vrienden en vriendinnen te doen en te slapen en te eten.

Wanneer je ook dit keer mee wilt, moet je je wel even aanmelden. Je kunt mailen naar sperwerskamp@gmail.com. Ook wanneer je meer wilt weten of twijfelt, kun je natuurlijk even mailen of bellen, 0613347404. Dan kan ik je altijd meer vertellen. Mocht je echt niet meewillen, mail dat dan s.v.p. even, dan vallen we je niet meer lastig met volgende mails. Klik op de knop hieronder om verder te lezen!

Voorlopig hebben we ook nog plek voor al je vrienden en vriendinnen waarvan je het leuk zou vinden dat ze meegaan. Ook zij of hun ouders kunnen natuurlijk altijd mailen of bellen voor meer informatie, maar ze kunnen zich ook gelijk aanmelden. Zeg ze er dan wel bij dat ze even aangeven dat ze via jou weten van het kamp, want dat is handig met de verdere indelingen van slaapzalen en groepen.

Tot slot nog wat informatie voor jullie ouders. De kosten zijn € 82,50 wanneer we een aanmelding en betaling hebben voor 15 maart. (s.v.p. onder vermelding Lunteren en naam kind(eren) over op rekening NL77INGB0000495856 ten name van RSV Sperwers. Dat is voor de penningmeester en mijzelf wel zo makkelijk)

Wanneer er daarna nog plek is, kunnen er natuurlijk nog extra deelnemers bijkomen, maar dan worden de kosten € 87,50 euro. Vroegboeken is dus handig en slim. En in die € 82,50 of € 87,50 zit natuurlijk weer van alles en nog wat: niet alleen drie nachten een bed, drie dagen eten, lekker warme douches, af en toe limonade, koekjes en snoep maar ook dit jaar weer een weekend lang entertainment. Alleen voor de vrijdagavond moet er zelf iets te eten worden meegenomen omdat we anders in tijdnood komen. Daarnaast is het handig om uw kind nog een paar pakjes of flesjes limonade mee te geven zodat zij of hij tussendoor of tijdens de verschillende activiteiten ook nog iets te drinken heeft, maar verder wordt er voor alles gezorgd.

Ook voor u als ouder geldt dat u altijd mag mailen of bellen met vragen. Ook mag u deze mail doorsturen naar anderen die wellicht meewillen. Zo lang we plek hebben kan en mag iedereen mee die 6 jaar of ouder is en niet ouder is dan 17.

Voor nu is dit het even, wanneer je meegaat volgt later uiteraard meer informatie.

Namens de leiding,

Renate Barendregt
06 133 47 404
sperwerskamp@gmail.com