Oproep Werkgroepen Samenwerking Sperwers en THOR

Fusievoorstel KAV en AVH ter beoordeling voor leden - KAV Holland

Zoals eerder aangekondigd gaan wij met de bestuurlijke stuurgroep verder met het uitwerken van het fusievoorstel. Onder begeleiding van Rotterdam Sport Support doen wij dit graag samen met onze leden en al eerder hebben wij een oproep gedaan of leden aan willen sluiten bij werkgroepen.

Nogmaals doen we de oproep of er leden willen aansluiten bij één van de werkgroepen aangezien er nog niet genoeg leden aangemeld zijn.  Vorige week is in de vergadering van de bestuurlijke stuurgroep met THOR en RSS besproken dat we de werkgroepen voor 30 september gevuld willen hebben. Aanmelden voor een werkgroep kan dus tot en met aanstaande vrijdag. Wacht niet te lang en laat jouw stem spreken!

Wil je aansluiten bij een van onderstaande werkgroepen, stuur dan een email naar verenigingscoordinator@sperwers.nl of stuur mij een appje.

De vier werkgroepen zijn verdeeld zoals we die in de gezamenlijke avond met THOR hebben besproken in de kantine:

  • Accommodatie: deze werkgroep gaat aan de slag met de kantine(s) (verhuur, onderhoud, kantineprijzen, etc) terrein, etc.

Er zal wat overlap zijn in onderwerpen die de werkgroepen bespreken. Zo zal bijvoorbeeld ” kantineprijzen” terugkomen bij “accommodatie”, maar ook bij “financiën”. Om dit zo goed mogelijk te doen zit er in elke werkgroep minimaal één lid van de bestuurlijke stuurgroep. Daarbij zoeken we één of twee leden per werkgroep, dus denk je inhoudelijk bij te kunnen dragen op één van de onderwerpen meld je dan vooral aan! Naast deze uitvraag gaan wij gericht leden benaderen voor onderwerpen waarvan wij denken dat ze hier specifieke kennis voor in huis hebben. De input van de werkgroepen wordt verwerkt in het fusievoorstel.

Groeten namens het bestuur en de bestuurlijke stuurgroep,

Lindy