RSV Sperwers 95 jaar Lustrumfeest

95 jaar RSV Sperwers!

Het 95-jarig bestaan van onze mooie club is een reden voor een mooi feest. Een feest waarbij we Sperwers in al haar glorie gaan zien en beleven.
Op 2 juli 2022 is er voor iedereen wat te doen,of je nu fervent (oud)-korfballer, tennisser of jeu-de-boulesspeler bent. Voor jong en oud en op je eigen tempo en niveau. Natuurlijk ben je op deze dag ook van harte welkom om iedereen te supporten en de dag te beleven vanaf de zijlijn. Bekijk hier de uitnodiging.

We vinden het ook leuk om gedurende de dag terug te kijken en samen herinneringen op te halen aan 95 jaar Sperwers. Heb jij iets thuisliggen van “vroeger“ zoals een fotoboek, een
oud wedstrijdshirt of een andere tastbare herinnering? Neem deze gerust mee zodat we in de kantine een mooie plek kunnen maken waar we samen herinneringen kunnen ophalen.

Programma

13:00 uur Opening Lustrumdag
13:15 uur 1e ronde activiteiten
14:15 uur 2e ronde activiteiten
15:15 uur 3e ronde activiteiten
16:00 uur Lustrumborrel
17:30 uur Lustrum BBQ*
20:30 uur Lustrumfeest

Belangrijk! Neem sportkleding mee voor de activiteiten en vergeet niet je tastbare herinnering mee te nemen.

Aanmelden

Graag horen we uiterlijk 29 juni of je het Lustrum met ons mee kunt vieren! Je kunt je aanmelden door te mailen naar: verenigingscoordinator@sperwers.nl
Wil je in de mail aangeven aan welke activiteiten (korfbal, jeu-de-boules of tennis) je wilt meedoen en of je mee wilt eten.
*Voor de BBQ vragen wij een bijdrage van €5,00 per persoon.