Korfbal

Korfbalinformatie

Wedstrijdaanschrijvingen – de wedstrijden per weekend, aangevuld met verzameltijden en opstellingen
Programma – het programma van het KNKV, aangevuld met uitslagen en standen
Teams – de opstellingen, foto’s en wedstrijdverslagen per team
Trainingen – de trainingstijden en dagen per ploeg
KangoeroeKlup – Leuke, verantwoorde en gevarieerde spelvormen voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar.
Lid worden – Kijk hier voor alle praktische informatie

Korfbal is de primaire sport van Sperwers en heeft binnen onze vereniging dan ook de meeste leden. Op het moment zijn er drie seniorenteams, twee juniorenteams, een aspirantenteam en twee pupillenteams. Onze ploegen spelen zowel wedstrijdkorfbal als breedtekorfbal, waardoor er voor iedereen een geschikt team te vinden is.

Actueel

Deze opstellingen van de wedstrijdaanschrijvingen worden regelmatig bijgewerkt, zodat altijd de meest actuele opstellingen voor het weekend te zien zijn. De datum en het tijdstip van de laatste update staat bovenaan de pagina aangegeven. Mocht je op het laatste moment bij een ander team in moeten vallen, dan word je ook altijd nog even gebeld door het wedstrijdsecretariaat. Kijk voor de zekerheid vrijdagavond altijd nog even of er iets veranderd is.

Afschrijven

Sta je opgesteld bij een wedstrijd, maar kan je die dag niet? Meld je dan ruim van te voren af bij het wedstrijdsecretariaat. Voor de aspiranten is dit bij Jerry, voor de senioren bij Willem. Je kunt hun telefoonnummers vinden bij contact.

Vervoer

Voor de uitwedstrijden is er altijd vervoer nodig om alle spelers bij de wedstrijden te krijgen. Vooral bij de jeugdploegen is dit iets om niet te vergeten. Zorg er dus allemaal voor dat je regelmatig meerijdt naar jouw wedstrijd of die van je zoon of dochter. Op die manier worden de taken eerlijk verdeeld.