PERSBERICHT: Sperwers 1 heeft nieuwe hoofdsponsor: Clearfreight

PERSBERICHT: RSV Sperwers 1 heeft nieuwe hoofdsponsor: Clearfreight

22 oktober 2019

ROTTERDAM – RSV Sperwers heeft sinds 1 oktober een nieuwe hoofdsponsor gevonden in logistieke dienstverlener Clearfreight uit Hendrik Ido Ambacht. Clearfreight verbindt zich voor de komende drie jaar aan de vereniging in Rotterdam Zuid.

Afgelopen zaterdag kwam Asger Jensen, managing director van Clearfreight, langs om kennis te maken met het gehele team. RSV Sperwers is erg blij met de ondersteuning vanuit het bedrijf. De initiatie vanuit het bedrijf om hoofdsponsor te worden, wordt zeer gewaardeerd door de vereniging en het team. Bij Sperwers is iedereen welkom, maar we vinden prestatie ook belangrijk. RSV Sperwers wil dit zaalseizoen kampioen worden en promoveren. Met de ondersteuning van Clearfreight gaat dit zeker lukken.

Over Clearfreight
Bij ClearFreight begrijpen ze het belang van technologie – nauwkeurige en snelle informatiestroom is een cruciale vereiste om een soepele en voorspelbare vrachtbeweging te garanderen. De technologiestrategie concentreert zich op één platform dat hun wereldwijde activiteiten integreert. Om zo te voorzien in behoeften op het gebied van supply chain zichtbaarheid en beheer. Meer informatie is te vinden op www.clearfreight.nl

Sponsoring
Gezien het feit dat Sperwers geheel draait op basis van vrijwilligheid en geen enkel commercieel belang nastreeft, zijn wij erkentelijk voor iedere sponsorbijdrage die wij ontvangen. Wilt u RSV Sperwers ook ondersteunen in een vorm met sponsoring? Voor informatie kunt u terecht bij Robin van Zeijl via sponsoring@sperwers.nl en www.sperwers.nl.