PERSBERICHT: CTR Logistics nieuwe sponsor van RSV Sperwers C1

PERSBERICHT: CTR Logistics nieuwe sponsor van RSV Sperwers C1

16 oktober 2019

ROTTERDAM – RSV Sperwers heeft in organisatie CTR Logistics een nieuwe sponsor gevonden. CTR Logistics, een logistieke dienstverlener uit Hendrik Ido Ambacht, is per 1 oktober de nieuwe kledingsponsor van RSV Sperwers C1.

Deze week tekende de directie van CTR Logistics in de persoon van Ronald Buik het contract. RSV Sperwers is erg blij met de ondersteuning vanuit het bedrijf. De initiatie vanuit het bedrijf om het team te sponsoren wordt zeer gewaardeerd door de vereniging en het team. Sport en plezier zijn, volgens ons motto, onlosmakend met elkaar verbonden. Bij Sperwers is iedereen welkom. Wij bieden de kinderen de mogelijkheid om op een leuke manier samen te trainen en nieuwe dingen te leren.

Over CTR Logistics

Een box-, reefer- of tankcontainer? CTR-Logistics is de juiste partij om deze zaken te vervoeren. Zij willen graag het vertrouwde platform zijn en klanten volledig ontzorgen als het gaat om logistieke diensten. Ze staan bekend om de hoge kwaliteit van dienstverlening.

In de loop der jaren hebben zij een hoop kennis vergaard als het gaat om logistieke dienstverlening. Met deze kennis zijn zij er van overtuigd efficiënte diensten te kunnen leveren aan de bevoorraders, waarbij kwaliteit en service garant staan. Met behulp van Transis kan snel geschakeld worden tussen klanten en charters en is CTR in staat klanten direct op de hoogte te houden over het verloop hun transport. Hiermee kan CTR-Logistics de kwaliteit en service van de dienstverlening waarborgen.  Meer informatie is te vinden op www.ctr-logistics.nl/

Sponsoring

Gezien het feit dat Sperwers geheel draait op basis van vrijwilligheid en geen enkel commercieel belang nastreeft, zijn wij erkentelijk voor iedere sponsorbijdrage die wij ontvangen. Wilt u RSV Sperwers ook ondersteunen in een vorm met sponsoring? Voor informatie kunt u terecht bij Robin van Zeijl via sponsoring@sperwers.nl en www.sperwers.nl.