Vogeltrek week 16

Eerst even kort: wat is de Vogeltrek? Een wekelijkse korte update met de laatste nieuwtjes en activiteiten.

Deze week is er weer hard gewerkt aan restpunten van de kantine en het complex. Zo werkt het scorebord en de verlichting op de parkeerplaats en is er een tijdelijke oplossing voor de storing van de boilers.

Woensdag was er overleg van de bestuurlijke stuurgroep voor het onderzoek van een samenwerking met Thor, hierover volgt snel meer informatie.

Waar brengt de trek ons dit weekend?

Zaterdag speelt Sperwers 1 tegen Conventus 1 om 15.30 uur in Zwijndrecht. Op ons nieuwe complex aan de Albatroslaan gebeurt dit weekend ook genoeg: er is zaterdag om 10.00 uur een Kangoeroe training en aansluitend heeft Thor een thuisprogramma waarna er gezellig in de kantine gegeten wordt. Op zondag komen de tennissers uitgebreid het nieuwe complex en veld testen.