Rene Meulmeester stopt als trainer/coach selectie

Beste Sperwersleden,

Rene Meulmeester, de trainer/coach van de selectie, heeft aangegeven in de zaal niet verder te gaan.

Vorig jaar vonden we bij onze zoektocht naar een nieuwe coach Rene bereid om deze functie in te vullen zonder onkostenvergoeding, en in de wetenschap dat zijn scheidsrechters-carrière de mogelijke planningsproblemen zou veroorzaken. Rene heeft een verleden bij Sperwers en draagt de vereniging een warm hart toe, en wilde ons daarom wel ‘uit de brand helpen’. Afspraak was om na de veldperiode te evalueren.

Alhoewel de spelers na de 1e helft van de veldcompetitie erg positief zijn over Rene, zijn trainingen en het beoogde spel, haalt Rene zelf toch niet de gehoopte energie en voldoening uit de samenwerking. O.a. de krappe groepsgrootte en de grote verschillen in ambitie en talent spelen hierin mee.

Zowel de TC als de spelersgroep vinden dit uiteraard erg jammer. De TC is hard op zoek naar een vervanging, maar dat zal gedurende de lopende competitie niet makkelijk zijn. In de tussentijd heeft Lindy v.d. Heuvel aangeboden de trainingen tijdelijk te verzorgen.

Wij wensen Rene alle succes in zijn scheidsrechters-carrière en hopen hem in de toekomst toch nog op het Sperwersnest tegen te komen.

Met sportieve groet namens de TC,

Willem Kes