25 en 50 jaar jubilarissen KNKV

Harry van der Meer, Dennis Wijngaard en Diana Steehouwer zijn ruim 50 jaar lid van het KNKV. Jordy Steehouwer viert zijn 25 jarig jubileum bij de bond. Stuk voor stuk bijzondere mijlpalen, die we als vereniging natuurlijk niet onopgemerkt voorbij hebben laten gaan. Harry van der Meer en Dennis Wijngaard hebben al eerder hun erespeldjes thuis ontvangen door een bestuurslid. Door omstandigheden was het eerder niet mogelijk de jubilarissen Diana en Jordy Steehouwer het erespeldje te overhandigen. Zij zijn tijdens de Algemene Ledenvergadering (afgelopen maandag 7 februari) in het zonnetje gezet en hebben hun erespeldje opgespeld gekregen van de voorzitter.

Jubilarissen Diana en Jordy Steehouwer

 

Nog even de jubilarissen op een rijtje:

  • Op 10 mei 1968 werd Harry van der Meer lid van Sperwers en het KNKV
  • Op 15 maart 1969 werd Dennis Wijngaard lid van Sperwers en het KNKV
  • Op 1 september 1970 werd Diana Steehouwer lid van Sperwers en het KNKV
  • Op 1 november 1993 werd Jordy Steehouwer lid van Sperwers en het KNKV

Allen van harte gefeliciteerd!