Vertrouwenspersoon Pnina stelt zich voor

Hoi allemaal,

Ik ben Pnina, de moeder van Daniël en Iris. Allebei zitten al een paar jaar op Sperwers. Ik geef zelf al vele jaren dans- en theaterlessen aan jong en oud. Ik geef graag les en coach ook leerkrachten. Ik heb veel opgetreden in Nederland en in het buitenland onder andere op Oerolfestival. Ik ben dol op mijn beroep en geniet nog steeds van een goede dans- of theatervoorstelling.Vertrouwenspersoon Pnina

Vroeger deed ik best veel aan sport en vond ik het ook erg leuk. Toen ik dansen op hoog niveau ging doen, bleef er geen ruimte voor het sporten. Maar ik miste het wel. Daarom vond ik het zo leuk toen Daniel en Iris besloten om te gaan korfballen. Een prachtige sport, die ik eigenlijk toen ik jong was niet kende. Als ik kijk naar de trainingen en wedstrijden, geniet ik van de sportiviteit en toffe sfeer.

In de loop van de jaren heb ik de club steeds beter leren kennen en waarderen. De mensen die aan de touwtjes trekken doen het met volle liefde en bescheidenheid. De acceptatie van elk persoon ongeacht zijn afkomst, maakt de club voor mij nog extra waardevol.

Het menselijke aspect op mijn werk als docent en coach is heel belangrijk, misschien zelfs het allerbelangrijkste. Iedereen moet zich veilig voelen binnen een organisatie of in een club. Daarom vind ik het heel belangrijk om een luisterend oor te kunnen bieden voor wie zich binnen de club niet prettig voelt en samen naar oplossingen te gaan zoeken.

Mocht je ergens mee zitten of ergens een conflict voelen wat betreft het omgaan met anderen binnen de club schaam je niet en neem contact met me op.

Je kunt Pnina bereiken door haar een email te sturen (peninas@gmail.com) of spreek haar aan als je op de club bent.