Bericht van het bestuur

Het bestuur heeft eerder deze maand een extra nieuwsbericht laten verzenden om jullie te berichten over het Coronavirus. We hebben nu niet meer te melden dan we toen deden, maar willen jullie op het hart drukken dat wij de actuele situaties en de adviezen van het RIVM, NOC*NSF en KNKV in de gaten blijven houden. Dat betekent dat er tot en met 6 april helemaal geen Sperwers gerelateerde activiteiten zullen plaatsvinden. We weten en vinden het zelf ook heel vervelend dat er nu geen activiteiten kunnen plaatsvinden bij onze vereniging, maar de collectieve gezondheid gaat nu eenmaal voor. We hopen en rekenen nog altijd op jullie begrip.

De korfbalbond heeft inmiddels besloten dat het gehele zaalseizoen afgelast is en dat de zaalfinale in Ahoy op 4 april ook een doorgang zal vinden. De bond kijkt nu naar de mogelijkheden en zal op een later moment een besluit nemen. Zodra de vereniging meer weet over de afwikkeling van het zaalseizoen en wat ons te wachten te staat voor het aankomende veldseizoen zullen wij dat nieuws zo snel mogelijk via deze weg binnen de vereniging verspreiden.

Het gehele complex van Sperwers wordt dus nu niet gebruikt. Zie je toch iemand gebruik maken van de accommodatie? Dan is dat niet de bedoeling en gaan we er vanuit dat het gaat om mensen die geen lid zijn van Sperwers. We hebben inmiddels vernomen dat het veld soms door jongeren gebruikt wordt en dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben daarom contact met het Sportbedrijf over het afsluiten van de accommodatie. Het Sportbedrijf vraagt ons en onze leden dan ook om alle illegale activiteiten via het volgende telefoonnummer te melden: 0900-8844. Bedankt voor jullie medewerking.

Tot slot, we weten dat de huidige situatie heel vervelend is. Het valt ons als bestuursleden van een vereniging heel zwaar om alle activiteiten af te moeten zeggen, maar het is echt niet anders. We willen jullie via deze weg veel gezondheid wensen en hopen jullie zo snel mogelijk weer bij onze kantine te mogen ontvangen.

Namens het bestuur,
Mike Barendregt