Grote Club Actie 2019

Zaterdag 14 september gaat De Grote Club Actie weer van start. Dat betekent dat de lotenboekjes worden uitgedeeld (let op! Op trainingsavonden en wedstrijddagen).

Vanaf 14 september mogen de lootjes verkocht worden! Voor de mensen die nog niet zo goed weten wat De Grote Club Actie inhoudt, lees hieronder verder:

Hoe werkt De Grote Club Actie?

Ieder kind van de vereniging krijgt een boekje met daarin lootjes. Het uiteindelijke doel is om zoveel mogelijk lootjes te verkopen. Dit kan zijn aan familie, vrienden, kennissen, maar kan ook aan mensen in de buurt, zoals de buurman of buurvrouw. Eén lot kost € 3,- en daarvan gaat € 2,40 naar Sperwers toe. Fantastisch toch? En wat het nog leuker maakt, voor elk lootje dat een kind verkoopt, krijgt het hij/zij € 0,20 cent. Zo kunnen ze een leuk zakcentje verdienen.

Megaprijs?

Het kind dat de meeste lootjes verkoopt, krijgt nog een megaprijs. Na de sluiting van De Grote Club Actie maken we de winnaar bekend. Dus, ga de uitdaging aan en verkoop zoveel mogelijk lootjes! En wie weet, ga jij er straks met de megaprijs vandoor.

 

Het Superlot, speciaal voor volwassenen!

Niet alleen de kinderen doen mee aan De Grote Club Actie; ook volwassenen kunnen hun steentje bijdragen. We hebben namelijk ook Superloten. Het Superlot wordt verkocht aan bedrijven in de buurt als een soort mini-sponsoring. De koper van het Superlot ontvangt niet 1 lot, maar 50 loten en maakt daarmee meer kans op de prijzen. Eén Superlot kost €150,- en daarvan gaat €120,- naar Sperwers. Dus ook voor de volwassenen een uitdaging om zoveel mogelijk Superloten te verkopen.

De 20-loten-voucher

Wist je dat als je 20 loten of meer verkoopt, je de 20-loten-voucher krijgt? Met deze voucher krijg je flinke korting op leuke dagjes uit en het 2de artikel gratis op masita.com. Wil jij deze voucher ook ontvangen? Verkoop dan tijdens de Grote Clubactie 20 loten of meer voor jouw club! Je krijgt de 20-loten-voucher na 2 oktober op je vereniging.

Inleveren

De boekjes kan je op dinsdag 5 en dinsdag 12 november bij Hubert inleveren! Zorg dat je op tijd bent, zodat jouw moeite niet voor niets is geweest!

Heel veel succes!