Start korfbaltrainingen jeugd en senioren!

Beste Sperwersleden,

Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gehoord, mag er sinds 11 mei weer buiten gesport worden. In eerste instantie mocht alleen de jeugd (t/m 18 jaar) weer beginnen, maar later zijn hier ook de volwassenen aan toegevoegd.

Hiervoor gelden uiteraard wel strenge regels en voorwaarden waar iedereen aan moet voldoen. De afgelopen dagen is o.a. de Technische Commissie druk bezig geweest met het treffen van alle voorbereidingen en het afstemmen met Rotterdam Sport Support, de Gemeente en het Sportbedrijf.

Alle korfbaltrainingen starten weer op donderdag 14 mei. Na 14 mei is er elke dinsdagavond training en zijn er trainers aanwezig om de kinderen te begeleiden. De tijden zijn als volgt:

  • Jeugdploegen (C + E): 19.00 – 20.00 uur
  • Seniorenploegen (1 + 2): 20.20 – 21.20 uur

Let op! Het is belangrijk dat je je aanmeldt voor de trainingen! Zo weten wij hoeveel sporters we kunnen verwachten. Dit kan voor de jeugd in de bestaande Whatsappgroep van je team en voor de senioren bij Willem Kes (06-44262825).

De kinderen mogen maximaal 10 minuten voor de training aanwezig zijn en moeten gelijk na de training het complex weer verlaten. Ook moeten ze hun eigen bidon thuis al vullen, dit kan niet in de kantine. We vragen daarom iedereen om een rugzak of tas mee te nemen waarin eventuele persoonlijke bezittingen (telefoons, huissleutels, etc.) bewaard worden tijdens de training.

Het belangrijkst is dat iedereen zich houdt aan de regels die opgesteld zijn voor alle korfbaltrainingen. Lees deze allemaal door voordat je naar de training komt! In onderstaande link vind je het algemene protocol van het NOC-NSF.

REGELS VOOR OUDERS EN SPORTERS

 

In ons eigen protocol staat hoe we bij Sperwers een aantal zaken geregeld hebben. Denk hierbij aan:

  • Halen en brengen van kinderen;
  • Looproutes op het terrein;
  • Contactinformatie van de trainers en corona-coördinatoren.

Het CORONAPROTOCOL van Sperwers kan je hier lezen. En neem dit ook goed door!

Houd allemaal de website, nieuwsupdates, Whatsappgroepen en sociale media in de gaten. Via die kanalen houden we je op de hoogte.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met de TC (maar lees eerst goed alle protocollen door om te kijken of jouw vraag niet al beantwoord is 😉).

Groeten namens de TC,

Willem Kes
TZ@sperwers.nl
06-44262825