Verslag Sport+ avond 15 juni 2017

Op donderdag 15 juni 2017 is de Sport+ bijeenkomst georganiseerd in onze kantine. Met ruim 25 mensen was het een goed bezochte avond. We hebben gebrainstormd over welke activiteiten we verder in onze vereniging kunnen ontplooien, om weer een Sport+ vereniging te worden.

Rotterdam SportSupport
De organisatie van de avond was in de handen van Kitty, Danny en Pauline van Rotterdam Sport Support. Aan de hand van een aantal thema’s; accommodatie, sportaanbod, activiteiten en gezondheid werden groepen gemaakt. In de verschillende groepen werd druk gebrainstormd. De resultaten hiervan zijn aan de groep in het algemeen en de Sport+ commissie in het bijzonder gepresenteerd.

Nieuwe ideeën
Er zijn vele ideeën de revue gepresenteerd en we hebben als Sport+ commissie veel materiaal om in de komende tijd mee aan de slag te gaan. Vooral de bootcamp voor ouders en kinderen en de Combifit voor kinderen liggen in trek. We gaan op korte termijn aan de slag met deze mooie initiatieven.

Bedankt!
Alle leden en ouders van kinderen die deze avond aanwezig waren, willen we hierbij bedanken voor hun komst en onze speciale dank gaat uit naar Kitty, Pauline en Danny, van Rotterdam SportSupport.