Overzicht sponsoren

W&S Onderhoudsbedrijf

W & S Onderhouds- / Aannemersbedrijf heeft professioneel personeel met vakkennis in huis. Dit maakt dat wij de juiste zijn partner zijn voor onder andere uw verbouwing, het oplossen van schades en calamiteiten en het meedenken in projecten.

www.wensaannemersbedrijf.nl/

Sportfysiotherapie Carnissehuis

De fysiotherapie praktijk Carnissehuis is sinds 2005 gevestigd in het Carnissehuis. Het Carnissehuis is een samenwerkingsverband van medici en paramedici. De Fysiotherapiepraktijk beschikt over een moderne fitnessruimte voor medische fitness en zijn aangesloten bij het netwerk Combined Quality Care, een samenwerking tussen de orthopaeden van het Ikazia ziekenhuis en de Medinova kliniek.

www.carnissehuisfysiotherapie.nl

 

Timmer- en Aannemersbedrijf M.R. Steehouwer

Timmer- en aannemersbedrijf M.R. Steehouwer helpt u met alle werkzaamheden in en rond het huis of bedrijf.

Email

Radder

Radder is een betrouwbare partner voor horecabedrijven van klein tot groot: van café tot restaurant, van theater tot hotel, van bedrijfskantine tot sportvereniging

www.radder.nl

Machinefabriek Heezen

Machinefabriek Heezen beschikt over verschillende machines waarmee zij voor u een opdracht realiseren. Het is een echt familiebedrijf en zijn gevestigd in Rhoon.

www.mfheezen.nl

Bureau Veritas Inspectorate

Bureau Veritas is wereldwijd een professionele dienstverlenende organisatie. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen om organisaties te helpen bij het realiseren, het onderhouden en het aantonen van de verplichtingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

www.bureauveritas.nl

 

TotalSports

Sportshop.com is de online sportspeciaalzaak voor iedereen die gek is op sporten, zich fit wil voelen of gewoon kan genieten van actief bezig zijn. Het brede assortiment, de specialistische producten en de sportieve service zijn zomaar een paar punten die bij hen uiterst belangrijk zijn.

www.sportshop.com/

Rotterdam Sport Support

Rotterdam Sportsupport staat voor de kracht van sportverenigingen en hun bijdrage aan een beter Rotterdam. Wij gaan voor een stad waar iedereen sportief en maatschappelijk kan meedoen. Rotterdam Sportsupport kent de lokale situaties en ondersteunt, stimuleert en faciliteert de Rotterdamse breedtesport met experts en toonaangevende programma’s.

www.rotterdamsportsupport.nl/