ALV 28-08: Nieuw oud bestuur

Vorige week woensdag stond de eerste zomer ALV op de Albatroslaan op de agenda. Zoals van te voren in de stukken te lezen was, genoeg belangrijke punten om te bespreken; o.a. de financiën, samenwerking Thor en verkiezing bestuur.

Ik wil even stil staan bij het laatste punt, want Elianne en Hubert hebben na 6 jaar invulling geven aan de functie van voorzitter en secretaris besloten te hun bestuurstaken neer te leggen. We hebben hiervan 5 jaar lang een 5 mans bestuur gevormd samen met Mike en altijd heel fijn en goed samengewerkt. Grote dingen meegemaakt waarvan de verhuizing en het starten van de samenwerking met Thor het meest actueel zijn.

Daarnaast de reünie, het 95 jarig bestaan, een groot kerstdiner en natuurlijk de €10.000 van de Vriendenloterij die wij groots gevierd hebben. Dat zijn momenten die iedereen bijstaan maar de maandelijkse vergaderingen, het vele overleggen met andere partijen en het oppakken van taken die anders blijven liggen zien maar weinig mensen.

Bij deze wil ik namens de hele vereniging Elianne en Hubert nogmaals bedanken voor hun jarenlange inzet, de soms bevlogen discussies, fijne samenwerking en vaak korte ALV’s ;). Geniet van jullie bestuurspensioen! Gelukkig blijven beiden wel lid van de bestuurlijke stuurgroep van de samenwerking met Thor en zullen zij hier zich nog mee bezig houden.

Voor de dagelijks bestuursfuncties waren er vacatures en geen kandidaten, Keimpe was vooraf bereid gevonden om een functie te bekleden als algemeen lid, zonder nog duidelijke functie. Tijdens de vergadering is besloten om te schuiven zodat de functies van het dagelijks bestuur zijn ingevuld. De bezetting is als volgt; Keimpe neemt plaats in het bestuur als secretaris, Willem was vorig seizoen interim penningmeester en blijft aankomend seizoen die rol vervullen, ik neem het stokje van Elianne over als voorzitter.

De komende periode zal Hubert een warme overdracht doen aan Keimpe die geheel nieuw het bestuur in stapt.

Weet ons te vinden en spreek ons vooral aan.

Namens het bestuur,

 Lindy van den Heuvel