Onderzoeken combinatie-teams Sperwers/Thor

Beste Sperwersleden,

de laatste wedstrijd van seizoen 2023-2024 is gespeeld, en binnenkort volgt een welverdiende zomerstop. Achter de schermen zijn we echter alweer druk bezig met de voorbereidingen voor komend seizoen.

Zoals jullie wellicht weten is het afgelopen seizoen lastig geweest om het 2e team elke week compleet te krijgen. Thor heeft een soortgelijke situatie, en daarom onderzoeken we de mogelijkheid om komend seizoen combinatieteams in te schrijven: idealiter een Sperwers/Thor 2 en een Sperwers/Thor 3. Let op: het gaat hier dus enkel om 1 of 2 breedtekorfbal team(s), niet om het 1e!

Het 2e team zou voor de wat fanatiekere mensen zijn en het 3e meer recreatief. Beide teams zouden uitkomen op het breedte-korfbal niveau.

De voordelen zijn ons inziens dan dat we samen met Thor een veel grotere groep aan spelers hebben om beide teams compleet te krijgen, en ook kunnen we korfbal op verschillende niveau’s aanbieden waardoor iedereen kan spelen op het niveau wat hij of zij leuk vindt. Na de 1e helft van de veldcompetitie kunnen we evalueren, en beslissen of we die combi-teams ook in de zaalcompetitie willen inschrijven.

Wij horen dus heel graag van jullie wat jullie denken van zo’n combinatieteam, en wat je plus- en minpunten zijn. De inschrijving voor de veldcompetitie moet begin juli gedaan worden, dus laat z.s.m weten aan de technische commissie weten hoe jullie hier tegenaan kijken!

Met vriendelijke groet namens de TC,

Willem Kes
06-44262825
TZ@sperwers.nl