Terugblik Openingsdag 6 april 2024

Terugblik

Wat een fantastische dag was het 6 april tijdens de opening van onze nieuwe locatie aan de Albatroslaan. We zijn enorm dankbaar voor iedereen die aanwezig was en heeft gezorgd voor de geweldige sfeer op de dag. Het was echt hartverwarmend om zoveel bekende gezichten opnieuw op het veld te zien en kennis te maken de buurt.

Wat een geluk hebben we gehad met prachtige weer. De zon scheen mooi boven ons nieuwe thuis en heeft de dag nog specialer gemaakt. De dag was compleet toen Sperwers 1 de eerste punten pakte en won van Nikantes 1 uit Hoogvliet.

Bedankt!

We willen iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van onze openingsdag bedanken. Jullie steun en betrokkenheid zijn de drijvende kracht achter onze vereniging, en we kijken ernaar uit om samen nog vele prachtige momenten te beleven op onze nieuwe locatie.

Bekijk de foto’s

Om de geweldige herinneringen aan deze dag te bewaren, hebben we wat mooie foto’s genomen. Neem een kijkje hieronder of herbeleef de hoogtepunten van de dag door het hele album te bekijken. Klik hier om het volledige album te bekijken.

Over Sperwers

Sperwers is een Rotterdamse sportvereniging waar er meer is dan alleen sport. We houden van Korfbal, Tennis, Jeu de Boules en Goldensport. Iedereen is welkom, alle leeftijden en achtergronden. Onze vereniging staat bekend om zijn warme en gastvrije sfeer, waarin iedereen zich thuis voelt.

Word Lid

Wil je deel uitmaken van onze vereniging? Word lid van Sperwers, schrijf je vandaag nog in.