Hi, Haaave you met: Tini Westermeijer

Hi, Haaave you met: Tini Westermeijer

Het doel van de “Hi, haaave you met … ?” blogserie is om nieuwe en bestaande leden van RSV Sperwers op een persoonlijke en informele manier (opnieuw) aan elkaar voor te stellen. Door middel van deze artikelen kunnen leden elkaar beter leren kennen, hun passie delen en een gevoel van gemeenschap en betrokkenheid binnen de vereniging opbouwen. Daarnaast kan deze serie ook dienen als een bron van inspiratie en motivatie voor potentiële nieuwe leden.

In deze blog stelt Tini Westermeijer zich aan jullie voor. Veel leesplezier!

Tekst niet goed leesbaar?

Scroll iets verder naar beneden, dan kan je de tekstuele versie lezen.

 

 

Even voorstellen

Hi, ik ben Tini Westermeijer en ben 77 jaar oud. Vanaf 1958 ben ik lid van RSV Sperwers.

Mijn broer korfbalde bij Sperwers, dus het was normaal dat ik dat ook ging doen. Ik heb tot mijn 38e gekorfbald en ben daarna gestopt. Korfballen vind ik gezellig, vooral omdat jongens en meisjes samen kunnen sporten. Dat is voor beide partijen leuk en gezond.

Het is mijn doel en intentie om het honderd jarig bestaan van de club mee te maken en dat er weer groei in de club komt.

Mijn favoriete moment of herinnering? Pfoe, dat zijn er te veel om op te noemen. Ik heb heel veel gezellige dingen meegemaakt, onder andere het vierentwintig uur schottoernooi, de Hemelvaartsdag toernooien en kampioenschappen.

 

Bridgen en wandelen met Nala

Mijn andere hobby’s zijn bridgen en wandelen met mijn lieve hond Nala. Tegen nieuwe Sperwersleden wil ik graag zeggen:

“Zorg dat je je vlug thuis voelt binnen de Sperwersfamilie en help de club weer groot te worden”

Een grappig feitje is dat ik tijdens een door Anita en mij georganiseerde klaverjasavond altijd tussen de bar en de paal door schoof, totdat ik ineens klem zat. Daar moesten Anita en ik natuurlijk heel hard om lachen.

 

“Ik wil het 100-jarig bestaan van de club meemaken“