IN MEMORIAM: Maarten Jan Bazuijnen

 

Wij kregen het schokkende bericht dat geheel onverwacht op 4 maart 2023 in de leeftijd van 65 jaar is overleden

 

MAARTEN JAN BAZUIJNEN

 

Zeker onze oudere leden kennen hem als Mario die nog laatst op de reünie aanwezig was en geen spat was veranderd. Nog steeds de Mario zoals wij hem kenden, beschouwend, artistiek, scherpzinnig, gevoelig, zachtmoedig, kritisch, eigenzinnig zorgzaam, integer, humor, verbeeldingskracht en veelzijdig. Hij speelde zijn wedstrijdjes en was altijd gezellig om nog wat te drinken in de kantine. Afgezakte sokken en toch wel fanatiek.

Ook heeft hij nog in het bestuur gezeten als wedstrijdsecretaris. Op zijn manier heeft hij een stempel weten te drukken op zijn lidmaatschap van Sperwers.

En nu veel te jong heengegaan, wij vonden het leuk om hem nog een keer te ontmoeten en hoopten dat dit vaker zou gebeuren.

Wij wensen Alette, Boaz, John en Sandra met hun kinderen kleinkinderen, familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en zullen hem altijd blijven gedenken.

Rust zacht Mario.

 

Namens het bestuur

RSV Sperwers

 

De plechtigheid, voorafgaand aan de crematie, wordt gehouden in de aula van crematorium Hofwijk, Delftweg 230 te Rotterdam-Overschie op zaterdag 11 maart om 15.30 uur. Na de plechtigheid is er gelegenheid om met de familie samen te zijn in de ontvangstruimte van het crematorium.