IN MEMORIAM: Jannie Kievit

Wij kregen het schokkende bericht dat geheel onverwacht op 13 oktober 2022 in de leeftijd van  71 jaar is overleden

 

JANNIE KIEVIT

 

Zeker onze oudere leden kennen Jannie allemaal als de spontane, altijd behulpzame en recht voor haar raap zijnde, lieve vrouw van Rob Kievit. Zij hebben elkaar bij Sperwers leren kennen nadat Rob eerder zijn vrouw Tilly ook al heel onverwacht was verloren. De vonk sloeg niet op ons veld over, maar in de dancing Alcazar. Daar hebben zij elkaar echt gevonden en een gelukkig huwelijk is er toen uit voortgekomen.

Jannie is heel lang lid geweest en was een fanatieke supporter. Ze kwam altijd kijken naar de verrichtingen van ons eerste waar haar zus Bep, broer Hans, schoonzus Helen in speelden. Daarna werd zij een tennis lid die volgens mij ook nog eens bloed fanatiek was.

Toen door ongemakken van het ouder worden tennis niet meer mogelijk was is ze gestopt, maar ze kwam toch nog regelmatig naar het veld en had oor en oog voor eenieder. Ook bij ons laatste feestje inzake ons 95-jarig jubileum was zij erbij. Bij de activiteiten van het mossel eten en alle andere partijtjes was zij degene die vooraan stond om te helpen.

En dan haar geweldige schaterlach, die zullen we nooit meer horen en die zullen we echt gaan missen.

Wij wensen Rob, kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en zullen haar altijd blijven gedenken. Ook voor Rob zal Sperwers er altijd zijn.

 

Rust zacht Jannie.

 

Namens het bestuur

RSV Sperwers

 

Er is gelegenheid tot afscheid nemen op donderdag 20 oktober van 15.45 – 16.10 uur in crematorium Schollevaar. Burgemeester Schalijlaan 2 te Capelle aan den IJssel.  Aansluitend zal de crematieplechtigheid plaatsvinden. Na de plechtigheid is er gelegenheid tot samenzijn en condoleren in de koffiekamer van het crematorium. Wil je de plechtigheid via de livestream volgen stuur de familie een aanvraagmail naar jonanmank@hotmail.com om de link te delen.