Grote Clubactie

Er is op dit moment al een flink aantal clubloten verkocht voor Sperwers. Dit is echter wel vooral door een paar oude getrouwen (met alle respect) gedaan. Het zou heel mooi zijn als de rest van de club in deze eindsprint ook nog een duit in het zakje zou doen. Verkopen kan deze maand nog en is heel eenvoudig door het delen van, of zelf invullen van de informatie in deze link: https://lot.clubactie.nl/lot/rsv–sperwers/231410

Er zijn nu helaas weinig kringverjaardagen, maar drop deze link een keertje in een zoommeeting met collega’s, in de buurtapp of een video call met opa en oma. Delen via social media is natuurlijk ook welkom (maar zonder persoonlijke benadering natuurlijk minder effectief). Lotenkopers kunnen leuke prijzen winnen en 80% van de opbrengst gaat direct naar de club! Verkoop je zelf meer dan 20 loten, dan zit er voor jou ook nog een leuke verrassing in!

Heb je loten verkocht door het invullen van het boekje? Zorg dan dat de boekjes uiterlijk 25 november bij Hubert of Tini binnen zijn. We zien elkaar in deze tijden weinig, dus je kan er ook voor kiezen je verkochte loten zelf in te vullen via bovenstaande link; Een paar minuutjes werk!

Belangrijke data om in de gaten te houden:

· Uiterlijk 25 november de boekjes inleveren bij Hubert of Tini

· Verkoop via de link kan uiterlijk tot 30 november, dus zorg dat je op tijd bent!

· Trekking Grote Clubactie is op 9 december

Ik wil natuurlijk niemand een gokverslaving aanpraten in deze moeilijke tijden, maar het is voor het goede doel

Zet ‘m op!

Hubert