Trainers gezocht!

Beste Sperwersleden,

De TC is op het moment druk bezig met de teamindeling voor komend seizoen. We zijn blij te kunnen melden dat de ledenwervingsactie met de School Sport Vereniging (SSV) een aantal nieuwe leden heeft opgeleverd. Dat geeft weer iets meer ruimte in de teams. Dat brengt ons wel weer bij het volgende onderwerp: trainers!

Voor komend seizoen zijn we op zoek naar mensen die een jeugdploeg willen trainen. Hiervoor zoeken we uiteraard mensen met korfbalervaring, maar ook als je dat niet hebt kunnen we jouw hulp goed gebruiken. We koppelen je dan aan een korfballer zodat jullie samen een team kunnen trainen. Zo zou je als ouder bijvoorbeeld kunnen helpen bij het team van je kind.

Heel fijn dat nieuwe (jeugd)leden de weg naar het veld vinden! Ook heel leuk is het om jouw kind te zien groeien in het korfbalspel. Draag jij ook jouw steentje bij? Geef je op bij de TC (Willem) en wie weet sta jij volgend jaar binnen de lijnen als coach/trainer. We willen de teams zo snel mogelijk compleet maken, dus als je nog twijfelt neem contact op om jouw vragen te stellen.

Met sportieve groet namens de TC,

Willem Kes
06-44262825
TZ@sperwers.nl