Sperwers-paaskamp 30 maart tot en met 2 april 2017

Voor alle nieuwe leden en iedereen die eerder nog nooit mee is geweest: met Pasen organiseert Sperwers al jarenlang een kamp voor kinderen van 6 tot en met 16 jaar. De leiding van jouw ploeg is toen zij jonger waren wel eens mee geweest met zo’n kamp en vond het altijd hartstikke leuk. Daarom gaat een aantal van hen nu mee als leiding tijdens het kamp. Ben je nog nooit meegeweest, dan ken je dus in ieder geval de leiding en een aantal van degenen waar je elke week mee speelt of traint.

Klik ‘lees meer’ voor meer informatie en geef je op!

Even in het kort wat we doen: we gaan op vrijdag 30 maart om een uur of vijf weg van het veld en komen op maandag 2 april om een uur of vier weer terug. In de tussentijd zijn we af en toe in kamphuis De Wildwal in Lunteren. Een geweldig kamphuis dat midden in het bos ligt, dat prima bedden heeft en waar een afwasmachine staat waar de leiding helemaal vrolijk van wordt. Corveelijsten kennen we dus niet ;-). Verder houden we je de hele dag en avond bezig. Bosspellen, zeskamp, speurtocht, bonte avond, soms lekker laat naar bed, en dat allemaal met je vrienden en vriendinnen. Verder heb je ook nog genoeg tijd om af en toe zelf een spelletje te spelen, een beetje te hangen met je vrienden of iets anders leuks te doen. Redenen genoeg om mee te gaan denken wij zo.

Wanneer je mee wilt, moet je je wel even aanmelden. Je kunt mailen naar sperwerskamp@gmail.com.  Ook wanneer je meer wilt weten of twijfelt, kun je even mailen of bellen op 0613347404. Dan kan ik je altijd meer vertellen. Maar je kunt je vragen natuurlijk ook kwijt bij Carla en Jerry, de ouders van Tess en Sven, of Robin en Jordy. Zij gaan ook dit jaar weer mee als leiding.

Daarnaast kun je ook aan je vrienden of vriendinnen vragen of ze mee willen met het kamp. Degenen die afgelopen jaren mee zijn geweest en waar ik een mailadres van heb, sturen we natuurlijk ook zelf een mailtje. Maar zo lang er plek is kan iedereen zich aanmelden. Wacht alleen niet te lang, want in het kamphuis kunnen we geen echt extra bedden plaatsen dus vol is vol.

De kosten bedragen € 80,- per deelnemer wanneer iemand is aangemeld en er ook is betaald voor 27 februari a.s. Na die datum hebben we waarschijnlijk ook nog wel plaats, maar dan worden de kosten € 85,- Dat bedrag is dan natuurlijk wel weer voor een bijna all-inclusive pakket. Alleen voor de vrijdagavond moet er iets te eten worden meegenomen en het is handig om nog extra pakjes of flesjes limonade mee te nemen, maar verder wordt er voor alles gezorgd.

Wanneer je je via de mail aanmeldt tot slot een verzoek: zet in de mail niet alleen je naam, adres, tel.nr (ook 06 waar je ouders in dat weekend te bereiken zijn) en geboortedatum maar ook van welke rekening het kampgeld overgemaakt gaat worden wanneer dat een rekening is die op een andere achternaam staat dan je eigen achternaam. Dat scheelt de penningmeester weer een hoop uitzoekwerk. Later komt er natuurlijk nog veel meer informatie over hoe laat we weggaan, hoe laat we terugkomen, wat je mee moet nemen, wat we op de bonte avond gaan doen enz. maar zorg in ieder geval dat je dan al op de deelnemerslijst staat. Vorig jaar waren alle bedden vol, dus zorg dat je op tijd bent!!!!

Renate Barendregt

06 133 47 404