Gezonde maaltijden bij Sperwers!

Beste Sperwersleden,
 
Vanuit de Sport+ brainstorm hebben we het idee gekregen om gezonde maaltijden aan onze leden te bieden voor aanvang van de training. Niet alleen aan volwassenen, maar ook aan onze kinderen. Voor veel ouders is het lastig om op tijd te eten én op tijd op de training te zijn. Hoe makkelijk is het om op Sperwers met elkaar te eten en ook nog eens gezond! We zijn in contact met Buitendijk Maaltijden om de maaltijden te maken en te leveren.
 
Wat betekent dit voor jou?
We willen op de trainingsdagen (dinsdag en/of donderdag) maaltijden aanbieden voor kinderen en volwassenen. Tussen 18.00 en 19.30 uur op de gekozen trainingsavond kan je gezellig, met jouw team (en ouders) eten. Denk bij deze maaltijden aan: Spaghetti, Hutspot met worst of Bami. Er is veel keuze en variatie in het assortiment. Bovendien zijn deze maatlijden “eiwitrijk”. Dus goed als je aan het sporten bent. Als je gebruik wilt maken van de “gezonde maaltijden” zijn daar kosten aan verbonden, denk aan 6 euro.
 
Ons plan is het volgende
17 februari 2018 organiseren we een “proefavond”. Op deze gezellige avond mogen alle leden komen, die interesse hebben in het concept. En natuurlijk om te proeven, zodat je precies weet wat jij lekker vindt. Als er genoeg interesse is, willen we vanaf de tweede helft van het veldseizoen de maaltijden aanbieden zoals hierboven beschreven. Na de wedstrijd van het eerste willen we jullie vragen om naar de kantine te komen. Je bent welkom vanaf 17.30 uur. De kosten zijn 5 euro per persoon.
 
Geef hieronder aan of je van plan bent naar de proefavond te komen: 

[wpforms id=”1152″ title=”false” description=”false”]