Sperwers zomerkamp van 12 t/m 19 augustus 2017

Uitnodiging!

Het geweldige zomerkamp komt er weer aan!

De leiding is al weer volop bezig met de voorbereidingen voor het zomerkamp. De afgelopen jaren was het aantal deelnemers voor het zomerkamp ongekend hoog en hebben wij zelfs kinderen moeten teleurstellen, dit verwachten wij ook weer voor het zomerkamp 2017. Geef je dus snel op, want vol is echt vol.

Deze uitnodiging voor de inschrijving bevat alleen de algemene zaken. Het thema willen we alvast wel verklappen: “De wereld rond in 8 dagen” en er is een nieuw superleuk spel toegevoegd, escaperoom.

We gaan van zaterdag 12 augustus t/m zaterdag 19 augustus 2017 weer naar Kampeerboerderij Land van Kleef in Loon op Zand. Alle kosten zijn inbegrepen: overnachtingen, eten en drinken, vervoer per touringcar, de Efteling inclusief de nieuwe attractie Symbolica: Paleis der Fantasie en veel lol met al je vrienden en vriendinnen. Natuurlijk mag er altijd een vriendje of vriendinnetje mee!

Ga je voor de eerste keer mee met het zomerkamp? Bekijk dan deze video https://youtu.be/wi5tV34iEgw eens om een indruk te krijgen wat er zoal gedaan wordt in het zomerkamp. Natuurlijk ook leuk voor de ouders en deelnemers van het vorige jaar!

Kosten op basis van all-inclusive: € 175,00 per kind. Opgave én betaling vóór 01-07-2017 op rekening NL77INGB0000495856 t.n.v. penn. RSV Sperwers onder vermelding LOZ + naam van uw kind(eren).

Voor een aanmelding vanaf 1 juli 2017 moeten wij helaas een toeslag berekenen van € 12,50 per kind, dit komt door de extra kosten voor het Efteling arrangement. Het totale bedrag zal dan € 187,50 bedragen. Graag aanmelden per email: sperwerskamp@gmail.com Verdere informatie en benodigdheden voor het kamp volgen later per mail.