Nieuwsupdate vanuit het bestuur 24-3-2020

Het nieuws en de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus volgen elkaar in hoog tempo op. Het bestuur heeft jullie beloofd om jullie bij nieuwe ontwikkelingen zo snel mogelijk op de hoogte te brengen en zend jullie daarom deze nieuwsbrief. Om met de deur in huis te vallen: alle bijeenkomsten bij Sperwers zijn tot 1 juni afgelast.

Het korfbalseizoen is door de bond zowel in de zaal als op het veld afgelast. Er zullen tot volgend seizoen daarom geen wedstrijden gespeeld worden. Daarnaast zullen er ook geen trainingen zijn, zowel in de zaal als op het veld niet. Het is heel heftig, ook voor ons bestuursleden, maar het is simpelweg niet anders.

Daarnaast zijn alle bijeenkomsten ook afgelast. Dat betekent geen tennistoernooien, geen jeu-de-boulestoernooien en geen vergaderingen of andere bijeenkomsten van commissies (met uitzondering van telefonische vergaderingen).

Dat betekent ook dat het Paaskamp niet zal doorgaan. Degene die zich opgegeven hebben voor het Paaskamp hebben een bericht gekregen. Bekijk hier het bericht.

Tot slot wil ik nogmaals benadrukken dat het bestuur deze maatregelen ook als heel ingrijpend ervaart en het absoluut betreurt dat deze maatregelen nodig zijn. Anderzijds, we kunnen simpelweg niet anders. Ik wil jullie nogmaals vragen om illegaal gebruik van de accommodatie te melden.

Het bestuur wenst jullie heel veel gezondheid en waar nodig veel sterkte toe in deze bizarre tijden.

Namens het bestuur,
Mike Barendregt