Het Sport+ Predicaat weer verlengd!

13 januari hebben Michel van de Meer en Robin van Zeijl het officiële Sportpluspredicaat uit handen van wethouder Sven de Langen en Gert-Jan Lammens, directeur van Rotterdam Sportsupport in ontvangst mogen nemen. De afgelopen 2 jaar zijn voorbij gevlogen. Na de toetsing eind 2019 is het overduidelijk dat Sperwers zich voor de komende 2 jaar opnieuw Sportplusvereniging mag noemen. 

 

Het Sportpluspredicaat is een erkenning voor onder meer het bieden van een veilig sportklimaat en sterk maatschappelijk ondernemerschap. Het is een fantastische prestatie van de gehele vereniging en de huidige Sportpluscommissie. Er zijn genoeg activiteiten georganiseerd, waaronder het succesvolle GoldenSports, waardoor de toetsingscommissie het predicaat opnieuw heeft toegewezen. Ook het bestuur heeft aangetoond dat de structuur en van de vereniging goed is.

Als Sportplusvereniging straalt Sperwers een maatschappelijke warmte uit naar mensen in de buurt, naar andere verenigingen en instellingen in Charlois, maar ook kunnen contacten met overheden weer intensiever worden.

Wil je meer lezen over de certificaten en de feestelijke uitreiking? Lees hier het verslag van Rotterdam SportSupport.

De Sportpluscommissie.