Vertrek coach/trainer Cees Blok

Trainer/coach Cees Blok heeft aangegeven per direct zijn functie als trainer/coach van Sperwers 1 neer te leggen. Deze lange korfbal-loze periode heeft hem de kans gegeven om goed na te denken over zijn vertrek.

Belangrijkste redenen voor zijn besluit zijn het feit dat het plezier in het trainen en coachen voor Cees langzaam zijn verdwenen. Daarnaast speelt zijn gezondheid ook een rol bij zijn keuze. Hij kiest er daarom nu voor meer tijd door te brengen met zijn familie en kleindochter.

Door de huidige Covid-19 maatregelen is het natuurlijk niet mogelijk om met de gehele spelersgroep te praten of afscheid te nemen. Zowel trainer als TC vinden dit erg jammer. Om die reden zal er, zodra dit weer mogelijk is, een gesprek komen om dit gekke seizoen wat de selectie met Cees gehad heeft toch af te sluiten.

De TC heeft gezien de huidige situatie rondom Corona en de onzekerheid qua competitie besloten om niet op zoek te gaan naar een nieuwe externe trainer/coach voor het eventueel resterende deel van de competitie dit seizoen. Over enkele maanden gaan wij natuurlijk wel weer op zoek naar een nieuwe kandidaat voor volgend seizoen.

De TC betreurt het besluit van Cees zeer. Wij willen Cees dan ook heel hartelijk bedanken voor alle tijd en energie die hij in Sperwers gestoken heeft, en ook blijft steken. Cees blijft onze Golden Sporters trainen en zal dus nog met regelmaat op het veld zijn.

 

Met sportieve groet namens de TC,

Willem Kes