Informatie-avond 2019/2020

Het bestuur heeft aan het begin van dit seizoen een informatie-avond georganiseerd voor de ouders/verzorgers van jeugdleden en de spelende leden van Sperwers 1 en 2. Dit was op dinsdag 20 augustus en 3 september. Belangrijke onderwerpen die we besproken hebben zijn: de teamindeling en trainingstijden, wedstrijdshirtjes, de wastas/fruitrooster, vrijwilligers, activiteitencommissie en ALV. 

 

Teamindeling en trainingstijden

We hebben de teamindeling besproken en de trainingstijden voor alle teams. Dit zijn alleen de tijden die gelden voor het veld. Zodra er informatie is over het trainen/spelen in de zaal wordt dat bekend gemaakt op de website. Over wedstrijden is besproken dat zoals altijd het afschrijven gaat via het wedstrijd secretariaat dus bij Willem (0644262825), afschrijven voor trainingen doe je bij de trainer of als je team geen trainer heeft bij de aanvoerder. Het 2e team hebben we helaas niet helemaal compleet gekregen dus is er net zoals vorig seizoen weer een schema gemaakt waarop spelers zich kunnen inschrijven om mee te doen met 2. Wat ook nieuw is ten opzichte van voorgaande seizoenen is dat alle spelende leden worden aangeschreven om wedstrijden te fluiten, houd dit dus goed in de gaten!

 

Wedstrijdshirtjes, de wastas en het fruitrooster

De sponsorcommissie is heel druk bezig geweest met het zoeken naar sponsoren voor onze teams. Helaas is dit niet voor alle teams gelukt. Het is altijd een luxe geweest dat shirts voor teams of gesponsord werden of werden gekocht door de vereniging. Gezien de huidige situatie hebben we besloten dat wanneer een team geen shirtsponsor heeft en er nieuwe shirts moeten komen deze door de spelers zelf moeten worden aangeschaft vanuit de gekozen kledinglijn. Voor het komende seizoen is dit nog niet het geval en uiteraard blijven we hard op zoek naar sponsoren voor onze teams. Voornamelijk voor de jeugd is de ‘wastas’ weer aangestipt als aandachtspunt in combinatie met het fruitrooster. Dus was je de tas? Neem deze de volgende wedstrijd schoon mee terug inclusief fruit voor in de rust.

 

Vrijwilligers!

We weten dat we niet een grote vereniging zijn met een grote poule vrijwilligers. Dit betekent dat we taken zoveel mogelijk moeten verdelen. Gelukkig hebben we voor de jeugdploegen trainers gevonden, maar zijn er andere taken die nog niet zijn verdeeld. Zoals bijvoorbeeld barbezetting tijdens trainingsavonden en wedstrijddagen, maar ook andere evenementen. In de kantine heeft Jerry weer een lijst opgehangen met wanneer er barpersoneel nodig is en hierop kan iedereen zich inschrijven. Doe dit ook!

Helaas hebben we geen activiteitencommissie, maar activiteiten vinden we allemaal erg belangrijk! Daarom is er een schema gemaakt met 6 activiteiten waarop iedereen aan kan geven welke activiteit hij of zij wil organiseren. Per activiteit is het de bedoeling om met ongeveer 4 mensen dit te doen. Als iedereen zich op 1 of 2 activiteiten inschrijft hebben we het hele seizoen leuke dingen om met elkaar te doen naast korfbal. Het schema hangt in de kantine en voor vragen kan je terecht bij mij (Lindy).

 

Algemene Leden Vergadering

Als laatste hebben we iedereen gevraagd naar de ALV te komen. Deze is op 9 september. Ook ouders zijn van harte welkom. Ondanks dat zij niet mogen stemmen kunnen zij wel mee praten over waar we nu als vereniging mee bezig zijn en goede ideeën aandragen want zij zijn een belangrijk onderdeel van de vereniging. We hopen dan ook iedereen te zien aanstaande maandag!

Namens het bestuur,

Lindy