BELANGRIJK BERICHT: Paaskamp 19 t/m 22 april 2019

Hier de tweede nieuwsbrief over het Sperwers-Paaskamp 2019.

Om met de reis te beginnen: we gaan dit jaar niet met de bus maar met auto’s. Het aantal deelnemers is kleiner dan vorig jaar en een aantal van jullie komt uit de regio Utrecht dus gaat rechtstreeks naar Lunteren. Het huren van een bus zou dan echt veel te duur worden voor het aantal personen dat daar mee meegaat. Vandaar dat we net als 10 jaar geleden met auto’s gaan. Als het goed is hebben de ouders van de kinderen uit de regio Rotterdam een mail gekregen van Carla over het vervoer, het zou fijn zijn wanneer u daar zo snel mogelijk op reageert. Voor de ouders van de kinderen uit regio Utrecht geldt dat wij ze graag op vrijdag om 19:00 in Lunteren aan de Galgenbergweg 3 (Kamphuis De Wildwal) zien en dat u ze op maandag om 14:00 weer ophaalt. Ook daarvan horen we graag of dat allemaal gaat lukken en met wie uw kind eventueel meerijdt.

Verder zijn er ook nog plaatsen vrij. Wanneer je nog iemand kent die misschien wel meewil, vraag die dan vooral mij te bellen (0613347404) of te mailen (sperwerskamp@gmail.com) zodat ik verdere uitleg kan geven maar ze mogen zich natuurlijk ook direct aanmelden.

Let op: 

Omdat we dit jaar met auto’s gaan hebben we ook minder bagageruimte voor de tassen/koffers. Het verzoek is dan ook om zo klein mogelijk in te pakken.

 

Wat moet er mee: 

 • slaapzak + hoeslaken + kussensloop
 • slippers om naar de douches en toiletten te gaan (ook voor jongens handig!!!)
 • goede dichte schoenen, regenkleding en extra sokken
 • tandenborstel en tandpasta
 • een vuilniszak met naam erop voor de vuile was
 • genoeg schone kleren
 • een kledingsetje dat vies kan worden voor de zeskamp
 • handdoeken
 • flesjes drinken en snoepjes (voor thee, melk en limonade zorgen wij natuurlijk, maar wat eigen flesjes of pakjes is altijd handig in het bos of als extraatje tussendoor. Voor mensen waarvan voor het eerst een kind meegaat: mijn eigen kinderen namen altijd voor elke dag 1 of 2 extra flesjes limonade mee en dat ging op)
 • pyjama + knuffel
 • kleding voor de bonte avond
 • zaklamp
 • klein rugzakje om mee te nemen tijdens speurtocht of bosspel

 

Wat moet niet mee: Geen ipads, laptops enz… Dus alles waar je aan gehecht bent en wat vooral niet kapot moet gaan. Dat telefoons meegaan snappen we, maar let er dan zelf goed op. Verder gaan we ook dit jaar weer niet naar winkels, patatzaak of iets anders waar je wat uit kunt geven. Een portemonnee is dus echt niet nodig.

Eventuele medicijnen. Echt voor de ouders: wanneer uw kind medicijnen gebruikt kunt u dat natuurlijk bij ons afgeven. Graag met een briefje erbij wat uw zoon of dochter op welk moment moet slikken, dan zorgen wij ervoor dat dat ook echt gebeurt.

Verslag. Ook dit jaar doen we elke dag weer verslag van wat er gebeurt en wat we doen zodat de thuisblijvers toch een beetje mee kunnen leven. Dit is te vinden op paaskamp2019.reismee.nl. Mocht je nog eens terug willen kijken naar vorig jaar, dan kan dat natuurlijk ook, kijk dan op paaskamp2018.reismee.nl 

Het vertrek. Dat is op Goede Vrijdag 19 april en we verzamelen voor iedereen die vanaf het veld vertrekt om 17.00 uur (korfbalvereniging Sperwers, Carnissedreef 8, Rotterdam-Zuid). Eten doen we die avond niet meer, dus zorg dat je thuis al hebt gegeten of dat je iets te eten bij je hebt. Meld je bij binnenkomst svp even bij de tafel waar ik zit (die zie je vanzelf) zodat ik weet dat je er bent. Ook moet je dan een kopietje van je verzekeringspasje en id (als je ouder dan 14 bent) en eventuele medicijnen afgeven en dan is het echt begonnen: je bent op kamp en kunt de auto in!!!!

De terugreis. Na slechts drie nachtjes gaan we op maandag 22 april (Tweede Paasdag) alweer opruimen, inpakken en in de loop van de middag richting Rotterdam. Het plan is om ongeveer 16.00 uur weer op het veld te zijn zodat je ‘s-avonds gewoon thuis kunt eten en op tijd naar bed kunt (of nog wat huiswerk kunt doen).

Kosten. Mocht iemand nog niet betaald hebben, dan verzoek ik daar alsnog zo snel mogelijk voor te zorgen. De kosten bedragen dan € 85,-. Maak dat bedrag svp onder vermelding Lunteren en naam kind(eren) over op rekening NL77INGB0000495856 ten name van RSV Sperwers. Dat is voor de penningmeester en mijzelf wel zo makkelijk.

Volgens mij is dit alles. Mocht iemand nog vragen hebben of iets willen bespreken voordat we in een volle kantine staan, dan ben ik te bereiken op  06-13347404. Ook kun je altijd mailen op sperwerskamp@gmail.com Tot vrijdag 19 april!!!

Renate