De Grote Club Actie komt er weer aan!

We zijn er klaar voor; de boekjes zijn uitgedeeld en de eerste lootjes zijn verkocht. 16 september zijn we gestart met de Grote Club Actie. Voor vele een bekende actie om lootjes te verkopen, voor anderen iets nieuws.

Hoe werkt het dan?

Ieder kind van de vereniging krijgt een boekje met daarin lootjes. Het uiteindelijke doel is zoveel mogelijk lootjes verkopen. Dit kan zijn aan jouw familie, maar kan ook aan mensen in de buurt, zoals de buurman of buurvrouw. Eén lot kost € 3,- en daarvan gaat € 2,40 naar Sperwers toe. En wat het nog leuker maakt, voor elk lootje dat verkocht wordt, krijgt het kind € 0,20 cent. Zo kunnen ze een leuk zakcentje verdienen.

Een leuke prijs?

Het kind dat de meeste lootjes verkoopt, krijgt nog een leuke prijs. Na 23 november maken we de winnaar bekend. Dus, ga de uitdaging aan en verkoop zoveel mogelijk lootjes! En wie weet, ga jij er straks met de hoofdprijs vandoor.

Het Superlot, speciaal voor volwassenen!

Niet alleen de kinderen doen mee aan de Grote Club Actie; ook volwassenen kunnen hun steentje bijdragen. We hebben namelijk ook Superloten. Het Superlot wordt verkocht aan bedrijven in de buurt als een soort mini-sponsoring. De koper van het Superlot ontvangt niet 1 lot, maar 50 loten en maakt daarmee meer kans op de prijzen. Eén Superlot kost €150,- en daarvan gaat €120,- naar Sperwers. Dus ook voor de volwassenen een uitdaging om zoveel mogelijk Superloten te verkopen.

Nog even belangrijk.

23 november (op donderdag) moeten de boekjes ingeleverd worden bij Robin van Zeijl. Zorg dus dat jij al jouw lootjes verkocht hebt voor de 23e. Als jouw boekje uitverkocht is, mag je ook bij Robin een nieuw boekje halen. Ze is elke dinsdag en donderdag op het veld te vinden.

Heel veel succes!