In memoriam

Wij ontvingen het droeve bericht dat op 68 jarige leeftijd

Mevrouw Ellie Vlot

was overleden.

Voor veel van onze oudere leden zal Ellie in herinnering blijven als de vrouw die lid van Sperwers was en ook gekorfbald heeft. Die meeging op de kampen en 2 dochters had die ook lid waren, Inge en Melanie
Ellie die de leesmap rondbracht en vele leden van Sperwers kwamen iedere week in de kantine de leesmap ruilen, dat was haar lust en leven.
Die Ellie die een leuk prijsje won in het casino en daar een leuk kroegje van kocht. Ik weet in ieder geval dat wij daar regelmatig naar toe gingen. Erg gezellig was dat. En toen sloeg het noodlot toe, een ongeluk, whiplash, heel veel narigheid en Ellie kon niet veel meer. Zoals haar dochters zeggen een bewogen leven, soms met een lach, soms met een traan.
Moe van alles wat ze mee moest maken.
Nu heeft ze hopelijk de rust gevonden waar ze zo naar verlangde.

Namens het bestuur en leden van RSV Sperwers wensen wij haar dochters, familie en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies.

Zij ruste in vrede.

Het bestuur van RSV Sperwers.

Afscheid nemen kan op zaterdag 26 augustus van 13.00 tot 13.45 uur Goetzee Dela Uitvaartcentrum, Viaductweg 89 te Rhoon.
De crematieplechtigheid wordt gehouden op maandag 28 augustus om 12.30 uur in de aula van crematorium Rotterdam, Maeterlinckweg 101 te Rotterdam.
Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren.

Ellie hield veel van witte orchideeën.